معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا به ویدئویی که فرهاد مجیدی از مواجهه اش با پلیس در بزرگراه منتشر کرده واکنش نشان داد و تاکید کرد که قانون برای همه افراد یکسان است.

به گزارش خبرورزشی، سرهنگ عین الله جهانی درباره انتشار ویدئویی که فرهادمجیدی، بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال از مواجهه اش با پلیس در اینستاگرامش منتشر کرده است گفت: به دنبال اطلاع از انتشار این پست اینستاگرامی با افسر مربوطه تماس گرفته و پیگیر موضوع شدم که مشخص شد حوالی ساعت ۲ بامداد امروز، مأموران گشت پلیس راهور در بزرگراه شهید مدرس متوجه سرعت غیرمجاز یکدستگاه سواری هیوندا توسان شده و دستور توقف آن را صادر کردند.

فیلم این اتفاق

انجام تست الکل قانونی است

 سرهنگ عین الله جهانی با بیان اینکه این خودرو با سرعت ۱۳۰ کیلومتر بر ساعت در بزرگراه مدرس درحال حرکت بود، گفت: این درحالی است که سرعت مجاز در بزرگراه مدرس ۸۰ کیلومتر در ساعت است که در همین راستا نیز مأمور راهور از راننده هیوندا درخواست مدارک شناسایی کرد، اما راننده این خودرو که مشخص شد فرهاد مجیدی از بازیکنان فوتبال کشورمان است، ادعا کرد که هیچیک از مدارک شناسایی خود اعم از بیمه نامه، گواهینامه، کارت ماشین و… را همراه ندارد.

معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه برابر قانون مأمور پلیس راهور از راننده درخواست کرده تا در دستگاه تست سلامت فوت کند، گفت: متأسفانه آقای مجیدی از پذیرش درخواست مأمور پلیس راهور خودداری کرده و به این دلیل که فوتبالیست مطرحی است این کار را انجام نمی‌دهد و شروع به فیلم گرفتن از مأمور پلیس راهنمایی و رانندگی کرده است.

جهانی با تاکید بر اینکه همه در برابر قانون برابرند، گفت: برابر قانون اگر فردی با سرعت غیرمجاز رانندگی کرده و مدارکی هم همراه نداشته باشد، پلیس می‌تواند نسبت به انجام تست الکل از وی اقدام کند.

وی با بیان اینکه در نهایت خودروی توسان به دلیل سرعت غیرمجاز توقیف و به پارکینگ منتقل شد، گفت: در بررسی‌هایی که انجام دادیم، مأمور راهنمایی و رانندگی هیچ تخلفی نداشت و برابر قانون رفتار کرده است، انتظار ما از چهره‌های شناخته شده‌ای همچون آقای فرهاد مجیدی نیز این است که همانطور که در ورزش الگویی ورزشی برای شهروندان هستند در قانونگرایی و عمل به مقررات نیز چنین جایگاهی را برای خود قائل باشند.

 

واکنش سردار اشتری به فیلم برخورد بازیکن فوتبال با مامور ناجا

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به فیلم منتشر شده از مواجهه بازیکن سابق استقلال با مأمور پلیس راهور گفت: مأمور وظیفه‌اش را انجام داده است؛ آن آقا توقعی دارد که بماند، نمی‌شود که به هر کس دست بزنیم صدای اعتراض بلند شود، اقتداری برای پلیس نمی ماند.
  
به گزارش فارس ، سردار حسین اشتری شامگاه جمعه در همایش سالیانه مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان اظهار داشت: این که رهبر معظم انقلاب از امیدواری به آینده صحبت می‌کنند حکیمانه است نه برای دلخوش کردن کسی، هر چند مقابل پیشرفت‌های به دست آمده در عرصه‌های گوناگون دشمن حائل کرده تا دیده نشوند.

فرمانده نیروی انتظامی ادامه داد: داشته‌های انقلاب از جمله امنیت آن هم در این منطقه آشوب را باید دید، جوانان مستعد و رهبری نظام را باید دید، مواظب باشیم ناامید نشویم و در دهه پنجم با انگیزه تر از دهه‌های اول و دوم انقلاب قدم برداریم.

وی با اشاره به تشییع باشکوه شهدای مدافع وطن که بهمن ماه در حمله‌ای تروریستی به شهادت رسیدند، تصریح کرد: البته مردم نشان دادند ناامید نمی‌شوند، این را در 22 بهمن و تشییع شهدا شما مردم اصفهان نشان دادید.

اشتری بابیان این‌که یاد شهدای دفاع مقدس و حادثه اخیر تروریستی را گرامی می‌دارم، تأکید کرد: تقدیم این شهدا برای مردم اصفهان افتخاری بود که رهبر انقلاب هم نسبت به آن اشاره داشتند و درود فرستادند به مردم این استان.

وی با بیان این‌که اگر در جامعه‌ای امر به معروف نباشد آن جامعه پیشرفت ندارد و فساد در آن زیاد می‌شود، گفت: مجمع رهروان امر به معروف و نهی از منکر مدتی است در استان‌ها فعالیت الهی خود را آغاز کرده و اصفهان توانسته پیشتاز باشد.

فرمانده نیروی انتظامی با تأکید بر این‌که همه برای احیای امر به معروف تلاش کنند، یادآور شد: بر اساس قانون اساسی امر به معروف و نهی از منکر هم وظیفه مردم است و هم دولت، محدود هم به موضوع خاصی نشده، برخی ایراد می‌گیرند به گشت ارشاد، می‌گویند فقط برای بیرون ماندن موی زنان ناراحت هستید؟ بله ناراحتیم اما ناراحتی ما فقط در این رابطه نیست.

وی اضافه کرد: آنچه مردم را دلگرم می‌کند همین است که ببینند نسبت به موضوعات مختلف حساس هستید، برای نمونه جایی اگر خدمات‌رسانی نمی‌شود نامه می‌نویسید به مسؤولان، در حوزه اقتصادی که مردم مشکل دارند و مسؤولان نسبت به عدم رفع این مشکلات کاری نمی‌کنند باید مطالبه کنید.

اشتری با بیان این‌که اعضای مجمع رهروان باید پناهگاه مردم باشند، اظهار کرد: اگر جامعیت پیدا کرد، پذیرش موضوعات مختلف راحت‌تر می‌شود، البته هنجارشکنی‌هایی مانند کشف حجاب اولویت دارد و باید با آن‌ها برخورد و پیشگیری کرد

وی افزود: در بخش فضای مجازی همه باید حساس باشیم، تهدید فضای مجازی بیشتر است اما هرآنچه می‌شود را به فرصت تبدیل کنیم؛ در این فضا اگر به هنرپیشه بی‌احترامی شود از او حمایت می‌کنند اما به این حمایت را از پلیس یا آمر به معروف نمی‌بینیم، کسانی که در فضای مجازی ورود کرده‌اند در این بخش‌ها باید اعلام حمایت کنند.

فرمانده نیروی انتظامی در خصوص فیلم منتشر شده پیرامون اتفاقی که چند ماه قبل از گشت ارشاد در پارکی در تهران منتشر شد، عنوان کرد: در آن مورد، مأمور پلیس به چند خانم بی‌حجاب و نه بدحجاب تذکر می‌دهد، خانمی که از قبل آماده شده بود به مأمور حمله‌ور می‌شود، بعد از این قسمت را تقطیع کردند و طوری وانمود کردند که مأمور بد برخورد کرده است.

وی ادامه داد: پس از انتشار فیلم و واکنش‌هایی که به همراه داشت بعضی خودی‌ها از ما خواستند که با مأمور برخورد کنیم، این اتفاق را بررسی کردیم کار مأمور کاملاً درست بوده و مأمور را تشویق هم کردیم.
اشتری با اشاره به انتشار فیلمی از مواجهه بازیکن سابق استقلال با یک مأمور پلیس راهور تصریح کرد: روز گذشته نیز اتفاقی مشابه همین موضوع رخ داده، قبل از حضور در این جلسه بررسی کردم، مأمور وظیفه‌اش را انجام داده است؛ آن آقا توقعی دارد که بماند، نمی‌شود که به هر کس دست بزنیم صدای اعتراض در می‌آید که چرا! خوب نمی‌شود که! اقتداری برای پلیس نمی ماند؛ البته که تأکید کرده‌ایم برخورد مؤدبانه و بر اساس احترام باشد.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به اقداماتی که نیروی انتظامی انجام داده، عنوان کرد: 26 دستگاه بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص حجاب و عفاف وظیفه دارند که یکی از آن‌ها نیروی انتظامی است اما پلیس در این خصوص به‌تنهایی وظیفه‌اش را انجام می‌دهند و جاهایی بسیج هم کمک می‌کند.

وی اضافه کرد: برخی نهادها کمک که نمی‌کنند بعضاً کارشکنی هم می‌کنند؛ نباید در جشنواره‌ای که به نام فجر انقلاب اسلامی است کسانی را به عنوان الگوی جوانان مطرح کنند که نه صحبت‌هایش با اسم جشنواره تناسبی دارد نه پوششی که در آن حضور پیدا می‌کنند، به نوعی نقض غرض شده است.

اشتری با اشاره با فعالیت پلیس امنیت اخلاقی گفت: البته وظیفه داریم بیشتر از این فعالیت کنیم اما اگر همین مقدار هم انجام نشده بود وضعیت به‌مراتب بدتر بود، روزانه عدد قابل توجهی را تذکر می‌دهیم و تعهد می‌گیریم.

وی در رابطه با کشف حجاب در خودرو اظهار داشت: 68 هزار خودرو توقیف و 380 هزار تذکر به مالکان خودرو داده‌شده، کشف حجاب در خودرو در یک برهه زیادتر بود که با توجه به این برخوردها کنترل‌شده است، همچنین 30 درصد بازدید و پلمب های فروشگاه‌هایی که رعایت شئونات نمی‌کردند افزایش داشته است.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به نقش پلیس در مقابله با مواد مخدر یادآور شد: 4 هزار شهید برای مبارزه با مواد مخدر داده‌ایم، همین چند روز قبل در سیستان و بلوچستان 7 تن مواد مخدر با 28 شرور و 40 اسلحه و 30 خودرو به تور همکاران ما افتاد، عزم پلیس برای مقابله با سوداگران مرگ جدی است.

 

امروز برای شکایت از مجیدی تصمیم گیری می‌شود/مجیدی در برابر قانون مقاومت کرده است

 
جانشین فرمانده ناجا با تشریح اتفاق رخ داده میان فرهاد مجیدی و مأمور نیروی انتظامی گفت: مگر نه اینکه هر چه آدم بزرگ‌تر باشد باید خاضع‌تر باشد؟ مجیدی در برابر قانون مقاومت کرده و مأمور ما وظیفه خود را انجام داد نه توهین کرد و نه برخورد.
 
به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس،‌چهاردهمین همایش سراسری روسا و مدیران پلیس راهنمایی و رانندگی سراسر کشور در ستاد فرماندهی نیروی انتظامی برگزار شد.

سردار ایوب سلیمانی جانشین فرمانده ناجا در حاشیه این همایش در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسش فارس در خصوص اینکه پلیس در راستای مصونیت مأموران خود چه برنامه‌ای در دستور کار دارد اظهار داشت: پلیس خدمتگزار با سعه صدر، فروتنی و تواضع در صحنه مأموریت حاضر می‌شود اما اگر کسی تعدی کند به پلیس یا تجهیزات پلیس صدمه بزند قطعا با قاطعیت پیگیری می‌شود.

جانشین فرمانده ناجا تصریح کرد: ما در هیچ جا در حمایت و صیانت از مأمور پلیس کوتاه نیامده و نمی‌آییم.

وی گفت: اگر در جاده شمال، شهریار، فرودگاه و استان فارس موردی برای مأمورمان به وقوع پیوست شکایت کردیم؛‌ پیگیری‌ها انجام شد و در نهایت در خصوص جاده شمال، شهریار و فارس افرادی متعدی به پلیس محکوم شده و عذرخواهی کردند.

این مقام ارشد نیروی انتظامی در خصوص توهین نماینده بیجار اعلام کرد: در مورد نماینده بیجار ملاحظاتی داشتیم اما مصر ایستادیم و دست از اعتراض برنداشتیم.

وی تعرض یکی از بازیکنان فوتبال به مأمور پلیس که دو شب گذشته به وقوع پیوست پرداخت و گفت: مأمور پلیس ساعت یک نصف شب در کنار اتوبان ایستاده تا دور و دور و بدمستی‌ها را کنترل کند، خودرویی می‌بیند که با سرعت بالا در حال تردد است؛ ماشین را متوقف کرده و می‌خواهد تست بگیرد که فرد مورد نظر می‌گوید من فلانی هستم مگر نه اینکه هر چه آدم بزرگ‌تر باشد باید خاضع‌تر باشد؛ در نهایت در برابر قانون مقاومت کرده و مأمور ما وظیفه خود را انجام داد نه توهین کرد و نه برخورد اما در ادامه فیلمی از پلیس منتشر می‌کنند.

سردار سلیمانی تصریح کرد: پخش این موضوع اشاعه نافرمانی است چرا که یکسری افراد الگوی‌شان این ورزشکار است و همزادپنداری می‌کنند از الگویشان.

این مقام ارشد نیروی انتظامی با تأکید بر این مطلب که طبق نص قانون مقابل مأمور قانون ایستادن خلاف، جرم و مستوجب کیفر است گفت: اگر یک نفر در مقابل مأمور قانون بایستد و با افتخار فیلم را منتشر کند آیا پدیده بد را منتشر نمی‌کند. آیا جریان‌سازی نمی‌کند.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص اینکه آیا فیلم گرفتن از پلیس قانونی است یا نه،‌گفت: از لحاظ حقوق شهروندی بدون اجازه نمی‌توان از هیچ شهروندی فیلم و عکس گرفت و حتی آنها را دوباره بدون اجازه منتشر کرد؛ اینجا که سازمان و حیثیت سازمان در بین است و نباید متولیان اجازه دهند که فیلم بدون اذن منتشر شود.

سردار سلیمانی اعلام کرد: اگر تضعیف نقش مجری قانون در بین بوده که خلاف است؛ همچنین ترویج ضدقانونی نیز جرم است.

وی افزود: امروز قرار است در وقت اداری در این خصوص تصمیم‌گیری شود که آیا باید پلیس شکایت کند یا نه. این پدیده شایسته و زیبنده جامعه ما نیست که فردی مقابل مجری قانون بایستد و بعد فیلم منتشر کند؛ چنین فیلم‌هایی که در می‌آید اگر برخورد کنیم که می‌گویند اخلاق پلیس کجا رفته است.

این مقام ارشد نیروی انتظامی از مسئولان کشور درخواست کرد: اجازه ندهند که بدون اجازه پلیس فیلم گرفته و منتشر شود و باید مورد پیگرد قانونی قرار گیرد چرا که امروز این موضوع، موضوع پلیس است؛ فردا می‌تواند امنیت عمومی و آرامش مردم را در بر بگیرد.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه صحبت‌های خود در خصوص اینکه قوانین در تصادفات بازدارنده نیست، اظهار داشت: نمی‌گویم که جرایم را زیاد کنید چرا که همه چیز به جرایم ختم نمی‌شود؛ موضوع رعایت قوانین و مقررات و عدم توجه به آن است که هزینه‌اش بالا نیست و می‌شود خیلی از محرومیت‌ها را برای عدم رعایت تعریف کرد.

سردار سلیمانی با انتقاد از این مطلب که به اندازه کافی آگاه‌سازی و فرهنگسازی نداشته‌ایم گفت: باید در اذهان جامعه این موضوع را منتشر کنیم چه رعایت نظم و قوانین به شخصیت اجتماعی افراد بازمی‌گردد.

این مقام ارشد نیروی انتظامی در پاسخ به سؤالی در خصوص اینکه ‌آیا افزایش قیمت خودرو بر تصادفات تأثیر داشته یا نه، بیان داشت: عوامل ناشی از تصادفات عمیق‌تر از این مسأله است؛ عواملی مانند خودرو، راننده، جاده، محیط و مقررات در بروز تصادفات مؤثر است؛ البته گران شدن خودرو و موضوع حفاظت از آن و احتیاط بیشتر رانندگان نیز می‌تواند تأثیرات اندکی داشته باشد اما باید گفت که در حوزه خودرو کیفیت و استحکام خودرو در شدت و صدمات ناشی از آن می‌تواند مؤثر باشد.





 

مطالب مرتبط
کلاهبرداری 100 میلیارد تومانی از 1400 نفر در قم
باند دختر رزمی‌کار و هم‌دستانش متلاشی شد
میزان غلظت غبار در «زاهدان» به 41 برابر حد مجاز رسید